Dakbedekking

Specialist in dakbedekking en dakrandafwerking

Bij nieuwbouw projecten is het is van groot belang dat de dakbedekking van hoogstaande kwaliteit is. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Dankzij onze jaren lange ervaring en ons goed opgeleide team zijn wij zeer goed op de hoogte van wat belangrijk is bij een goede dakbedekking. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zijn we de betrouwbare partner.

Kunststof daken

Installatiebedrijf Goedhart is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking. De milieuvriendelijke samenstelling, uitstekende producteigenschappen en diverse verwerkingsopties van kunststof dakbedekking bieden nieuwe mogelijkheden voor uw dakprojecten.
U kunt zelfs kiezen voor een wit dak dat er voor zorgt dat het dakoppervlak en de onderliggende binnenruimte koeler blijft.

Bitumineuze daken

Nog steeds is een bitumineuze dakbedekking de meest voorkomen soort dakbedekking. Bitumen is een materiaal dat wordt gewonnen uit aardolie en door hier toevoegingen aan te doen wordt het uiteindelijk een sterk, flexibel en gemakkelijk aan te brengen product. Het biedt daardoor een passende dakbedekking voor elke toepassing.
Zowel bij nieuwbouw, verbouw of reparatie bij ons bent u van een deskundig advies voorzien. We zijn dealer van diverse gespecialiseerde merken waardoor u in iedere situatie goed zit.

Overzicht van onze loodgietersdiensten

    • Bitumeuze daken
    • Kunststof daken
    • Dak tegels
    • Dakrandafwerking
    • Lood- en zinkwerk
VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE?
CONTACT OPNEMEN